Havet är din bästa kompis

80,00 kr
Inkl. moms

Lasse Åberg berättar i denna lekfulla barnbok den fantastiska historien om livet under ytan och om hur vi kan ta hand om våra hav – som ju är förutsättningen för allt liv på jorden. Här finns stora valar, små fiskar, modiga dykare, mystiska vrak och mycket mer. Hela boken är fylld av spännande fakta och roliga iakttagelser, som berättas så som bara Lasse Åberg kan berätta.

20 x 22 cm, 48 sidor inbunden i färg.

Bokförlaget Max ström i samarbete med Stiftelsen Voice of the Ocean. 2022.

Kvantitet
I Lager

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Vad skulle hända om det inte fanns några hav? Inget regn. Inget syre. Ökenhetta på dagen och iskyla på natten. Kort sagt, haven är en förutsättning för allt liv på jorden. Konstnären, författaren och skådespelaren Lasse Åberg har dykt ner under utan och samlat på sig spännande fakta och gjort finurliga iakttagelser. I denna lekfulla barnbok berättar han den fantastiska historien om livet under ytan och om hur vi kan ta hand om våra hav.

Om författaren
Lasse Åberg är en av Sveriges allra mest folkkära personer. Som konstnär, filmregissör, manusförfattare, musiker och skådespelare har han i decennier på ett träffsäkert sätt skildrat oss svenska. Han är också djupt engagerad i miljöfrågor och brinner särskilt för frågor som rör havet. Denna bok är skapad med stöd av stiftelsen Voice of the Ocean, VOTO, som har till syfte att bland annat främja kunskap och kommunikation om haven. Läs mer om VOTO här: Stiftelsen Voice of the Ocean.