Ankarliv

175,00 kr
Inkl. moms

Ankarliv, lär dig ankra och få fler upplevelser med din båt.

Av Thomas Veber 2019

Förlag Ocean Dream

ISBN: 978-91-985069-3-8
100 sidor
Softcover
Många bilder
Fakta
Tips och råd
Lärorika historier
Inspiration

Den kompletta manualen till att på ett enkelt sätt få ännu fler upplevelser med din båt genom att ankra tryggt och säkert. Den är skriven med ett lätt och humoristiskt språk, och du kommer känna dig road under tiden du själv blir expert på ankring.

Kvantitet
I Lager

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Det ligger en mängd upplevelser runt hörnet som bara väntar på dig. Du behöver inte ens en gång segla långt bort. Ibland finns de precis utanför hamnen. Vill du också få ta del av dem? Du behöver inte segla hela vägen till Karibien eller till Medelhavet för att få möta vilda djur eller få ett äventyr på otillgängliga öar.

Med Ankarliv lär du dig att ankra. Så kan du tryggt sova med sälar och tumlare runt om din båt. Du kommer våga lämna din ankrade båt medan du är inne på en av de spännande svenska öarna som du annars inte kan besöka.

Om du vill långsegla är det ett måste att lära sig att ankra. Men du går miste om många upplevelser om du inte ankrar här hemma också.

Ankarliv – lär dig att ankra och få fler upplevelser med din båt lär dig genom många illustrationer, inspirerande historier och exempel hur du:

  • Väljer det rätta ankaret
  • Hittar den ideella ankarplatsen
  • Får ankaret att sitta fast
  • Säkrar dig om att du kan få upp ankaret igen
  • Ankrar i vikar med många båtar
  • Skärgårdsankrar
  • Undviker att bryta mot de oskrivna reglerna på ankarplatsen

Ankarliv – lär dig att ankra och få fler upplevelser med din båt är den kompletta manualen till att på ett enkelt sätt få ännu fler upplevelser med din båt genom att ankra tryggt och säkert. Den är skriven med ett lätt och humoristiskt språk, och du kommer känna dig road under tiden du själv blir expert på ankring.

Om författaren

Thomas Veber är författare, frilansskribent och föredragshållare och har skrivit flera böcker om segling. Thomas har seglat över Atlanten tre gånger, seglat ett år i Medelhavet, på Norges västkust och hela Östersjön från Finland i norr till Tyskland i söder.